Ga naar hoofdinhoud

Jouw bevallingservaring doet er ook toe. Als jij met een rotgevoel op de bevalling terug kijkt, dan is dat al erg genoeg. Ook al is je kindje gezond… Het is niet belangrijk of de bevalling medisch gezien prima ging of dat er complicaties waren en hierdoor medische ingrepen zijn toegepast. Het gaat om jou, hoe jij de bevalling hebt ervaren.

Voelde je je niet gehoord en gezien tijdens de bevalling of heb je het gevoel dat je de regie over je bevalling bent verloren? Misschien zijn er dingen tegen je gezegd die je nog steeds dwars zitten of zijn er dingen gebeurd tegen je zin. Deze nare gebeurtenissen kunnen zorgen voor schaamte, machteloosheid, angst en eenzaamheid en kunnen het hechtingsproces met je kindje behoorlijk in de weg staan en je teleurstellen in het moederschap. Daar komt nog bij dat een negatieve bevallingservaring vaak niet begrepen wordt door de maatschappij of de mensen om je heen, want je hebt toch een gezonde baby…

Maar wist je dat minstens 1 op de 4 vrouwen negatieve gevoelens ervaart omtrent haar zwangerschap, bevalling of kraamtijd? Je bent dus echt niet de enige!

Wat als ik je vertel dat het 90 dagen programma:

KRACHTIG HERSTELLEN VAN JE NEGATIEVE BEVALLINGSERVARING je helpt om van je klachten af te komen en je weer vol vertrouwen de toekomst in kunt?

Hoe zou het voor je zijn als:

Je weer de volledige regie over je leven terug pakt?
schuld, schaamte en machteloosheid zijn verdwenen?
Jij en je kindje volledig kunnen hechten samen?
Je geen angst meer voelt voor een volgende zwangerschap?
Je vol vertrouwen de toekomst in kan gaan met je gezin?
Back To Top